DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Milieumeldingen

Geluidsoverlast Schiedam

Milieumelding Schiedam

Op dinsdag 26 november meldden inwoners uit Schiedam overlast van geluid. Het geluid komt van het schip Vole au Vent bij het bedrijf Huisman in de Wiltonhaven in Schiedam.

Geuroverlast Vlaardingen

Milieumelding Vlaardingen

17 meldingen van geuroverlast uit Vlaardingen

Geluidsoverlast in Schiedam

Milieumelding Schiedam

Tussen vrijdag 15 november en zondag 17 november meldden inwoners uit Schiedam overlast van geluid. Het geluid komt van het schip Vole au Vent bij het bedrijf Huisman in de Wiltonhaven in Schiedam.

CIN G4 melding van Shell in Pernis

Milieumelding Meerdere wijken

Op vrijdag 8 november 2019 ontving de DCMR om 15.43 uur een CIN G4-melding (Gevaarlijke gevolgen binnen de inrichting of overige (potentieel) gevaarlijke gevolgen) van Shell Nederland Raffinaderij B.V…

Geluidsoverlast Kralingse Bos Rotterdam

Milieumelding Rotterdam

Zaterdagavond 21 september melden inwoners uit Rotterdam geluidsoverlast van festival A Day at the Park in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het festival duurt tot 23.00 uur.

Geuroverlast Maassluis

Milieumelding Maassluis

23 meldingen van geuroverlast uit Maassluis.

GRIP 1: Brand aan de Doklaan, Rotterdam

Milieumelding Meerdere wijken

Er is een incidentprocedure GRIP 1 in werking getreden naar aanleiding van een brand bij Van Leeuwen metaalrecycling aan de Doklaan in Rotterdam.

Geluidsoverlast door Vrije Volk Festival Vroesenpark Rotterdam

Milieumelding Rotterdam

Zaterdag 24 augustus melden inwoners van Rotterdam geluidsoverlast bij onze meldkamer veroorzaakt door het Vrije Volk Festival in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival duurt van 13 uur tot 23 uur…