DCMR Milieudienst Rijnmond

MenuNaar de tekstMenu sluiten

Milieumeldingen

Geluidoverlast Toffler Festival Rotterdam.

Milieumelding Rotterdam

De DCMR heeft tot 17:30 uur, 15 meldingen ontvangen over geluidsoverlast vanwege het Toffler Festival in Rotterdam. Het Toffler Festival wordt in het Roel Langerakpark gehouden. Er is een evenemen…

Vliegenoverlast Rotterdam Heijplaat

Milieumelding Rotterdam-Zuid

Sinds de eerste week van mei melden bewoners uit Heijplaat, Rotterdam, bij de DCMR meldkamer een grote hoeveelheid vliegen in hun omgeving. Op 22 mei kreeg onze meldkamer 16 klachten over een vliege…

Stankoverlast in Rozenburg en Brielle

Milieumelding Meerdere wijken

Zondagmorgen 22 april kwamen rond 3.30 uur via Deltalinqs en een bedrijf in de Botlek overlastmeldingen binnen van een brandlucht.

Stankklachten uit Brielle, Rozenburg en Maassluis

Milieumelding Meerdere wijken

Op 19 april en vooral sinds de ochtend van 20 april ontvingen wij in totaal 20 klachten over stank uit Brielle, Maassluis en Rozenburg.

Stankoverlast in Schiedam en Pernis

Milieumelding Meerdere wijken

Vanaf 8 uur vanmorgen klagen mensen uit Schiedam en Pernis over een chloorachtige lucht bij de DCMR meldkamer. DCMR doet onderzoek naar de bron.

Stankcode ingetrokken

Milieumelding Meerdere wijken

Vanaf zondagochtend 8 april om 6.00 uur is Stankcode 1 van kracht. Dit is een waarschuwingscode voor bedrijven in het Rijnmondgebied.

Stankoverlast in Rotterdam en omgeving

Milieumelding Meerdere wijken

Vanaf middernacht meldden inwoners van Pernis, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen stankoverlast bij de meldkamer van DCMR.

Stankklachten uit de hele regio over brandlucht van paasvuren.

Milieumelding Meerdere wijken

Op zondagmiddag 1 april vanaf 12.00 uur melden inwoners van gemeenten in het westen van de hele regio stankoverlast van brandlucht.