DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Geluidsoverlast door Vrije Volk Festival Vroesenpark Rotterdam

Milieumelding Rotterdam

Laatst gewijzigd

Zaterdag 24 augustus melden inwoners van Rotterdam geluidsoverlast bij onze meldkamer veroorzaakt door het Vrije Volk Festival in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival duurt van 13 uur tot 23 uur. De soundcheck was van 12 tot 13 uur.

Ervaart u ook deze overlast?

Melding maken

Status:Actueel

Totaal aantal meldingen

In totaal hebben 53 inwoners uit Rotterdam geluidsoverlast gemeld van het Vrije Volk Festival in het Vroesenpark in Rotterdam.

De DCMR heeft gemeten tijdens het festival en heeft geen overschrijding van de geluidsnormen uit de evenementenvergunning gemeten.

Aantal meldingen

Om 21 uur waren er 36 meldingen binnen bij onze meldkamer van inwoners uit Rotterdam die meldden overlast te ervaren van het geluid van het Vrije Volk Festival. Tot 21 uur maten de DCMR inspecteurs geen overschrijding van de geluidsnormen uit de evenementenvergunning.

Om 12.13 uur kwam de eerste melding binnen bij onze meldkamer. Rond 18.15 uur hadden 17 Rotterdammers gemeld overlast te hebben van het geluid van het festival. DCMR inspecteurs zijn aanwezig om te meten. Tot 18.15 uur hebben zij geen overschrijdingen van de geluidnormen gemeten. De geluidnormen zijn opgenomen in de evenementenvergunning die is afgegeven door de gemeente Rotterdam voor dit festival. Op onze website leggen wij uit wat de DCMR doet bij verschillende festivals en linken wij door naar de evenementenvergunningen van de festivals.