DCMR Milieudienst Rijnmond

MenuNaar de tekstMenu sluiten

Nieuwsberichten

Uitkomst onderzoek vliegenoverlast Heijplaat

Nieuwsbericht Rotterdam-Zuid

Bewoners van Heijplaat ervaren grote overlast door vliegen. De gemeente Rotterdam liet onderzoek doen naar de vliegenoverlast.

Reactie DCMR op het concept Nationale Omgevingsvisie

Nieuwsbericht Provincie Zuid-Holland

De Rijksoverheid werkt aan de Nationale Omgevingsvisie. In onze zienswijze vragen wij - mede namens een aantal regiogemeenten waar wij voor werken - aandacht voor een vijftal thema’s.

DCMR Kinderraad geïnstalleerd

Nieuwsbericht Meerdere wijken

Woensdagmiddag vond de officiële installatie van de DCMR Milieudienst Rijnmond Kinderraad plaats. In aanwezigheid van ouders, broertjes en zusjes, kregen alle kinderraadsleden van Rosita Thé, directeu…

Geluidsmetingen tijdens Toffler Festival

Nieuwsbericht Rotterdam-Noord

Zaterdag 19 mei vindt het Toffler Festival plaats in het Rotterdamse Roel Langerakpark van 12.00 - 23.00 uur. Wij zijn erbij om het geluid te monitoren en te meten.

Stijging geluidsmeldingen over luchtverkeer zet door

Nieuwsbericht Meerdere wijken

Het aantal meldingen over vliegverkeer in de Rotterdamse regio steeg in 2017 opnieuw. Dat blijkt uit de jaarrapportage met een analyse over geluidmeldingen rondom Rotterdam The Hague Airport die DCMR …

Bodemsanering Merwe4Havens: wat doet DCMR?

Nieuwsbericht Rotterdam

Namens het gemeentelijk cluster Stadsontwikkeling Ruimte & Wonen van Rotterdam vervult DCMR de rol van opdrachtgever voor de sanering van de bodem van de voormalige gasfabriek Keilehaven in het Merwe-…

Veilig bestanden versturen aan de DCMR veranderd

Nieuwsbericht Provincie Zuid-Holland

Sinds deze maand gebruiken we voor het ontvangen en verzenden van grote bestanden én vertrouwelijke bestanden een secure file transfer van Cryptshare.

Blog: het dak op!

Nieuwsbericht Rotterdam

Charlotte blogt over haar afwisselende baan als inspecteur. Dit keer meet ze licht in het centrum van Rotterdam op grote hoogte.