DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Snel en eenvoudig uw eigen zorginstelling controleren

Nieuwsbericht Provincie Zuid-Holland

Heeft u een zorggerelateerd bedrijf, zoals een tandarts- of huisartsenpraktijk? Dan is de kans groot dat u bent uitgenodigd voor de ‘zelfcontrole digitale checklist Zorg 2018’. We leggen kort uit hoe deze pilot werkt.

Het idee is simpel: u voert uw eigen milieucontrole uit en stuurt de informatie digitaal door naar de DCMR. Eenvoudig én snel, want u doet dit op een moment dat u goed uitkomt zonder bemoeienis van een inspecteur. Op basis van de door u aangeleverde gegevens kunnen we bepalen of een controle op uw locatie nodig is. Wij controleren steekproefsgewijs of u de zelfcontrole goed uitvoert.

De checklist

De bedrijven die uitgenodigd zijn voor deze pilot, ontvingen van ons via de mail een link naar een checklist met de naam ‘Digitale checklist Zorg 2018’. Met deze checklist controleert u uw bedrijf op  verschillende wet- en regelgeving. De lijst bevat een tiental vragen. U kunt de checklist openen en aanpassen totdat de datum die in de e-mail staat aangegeven verstreken is. Na deze datum komt de ingevulde checklist automatisch bij ons binnen.

Hulp nodig?

Loopt u tijdens de zelfcontrole tegen dingen aan? Of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@dcmr.nl met als onderwerp ‘Zorginstelling 2018’. Er wordt, op werkdagen, binnen 72 uur contact met u opgenomen.