DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Column Dakdromen: een groot industrieel zonnedak in Schiedam

Nieuwsbericht Schiedam

Houd jij ook zo van zon? Al heel lang ben ik (Koen de Kruif, senior adviseur duurzaamheid, DCMR) een grote bewonderaar van de zon.

Nee, niet omdat ik houd van bruinen op het strand of onder een zonnebank. Ik houd van de zonnecel. Op daken van huizen, op oude afvalstortplaatsen en zelfs op kleine apparaten. Maar ik houd vooral van zonnecellen op grote industriële daken. Dat is mijn dakdroom: heel industrieel Schiedam produceert schitterende zonne-energie.

DCMR en de gemeente Schiedam zijn een paar jaar geleden begonnen met zonne-energieprojecten op die grote daken.

Koen's column verder lezen? Dat kan op schiedamduurzaam.nl van de gemeente Schiedam.