DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

15 november: bijeenkomst voor adviesbureaus vergunningverlening

Nieuwsbericht Provincie Zuid-Holland

DCMR, gemeente Rotterdam, Veiligheidsregio Rijnmond (VRR) en Havenbedrijf Rotterdam zetten in op een beter proces van vergunningverlening. Werkt u bij een adviesbureau en heeft u met vergunningaanvragen te maken? Meld u aan!

DCMR, gemeente Rotterdam, Veiligheidsregio Rijnmond (VRR) en Havenbedrijf Rotterdam zetten in op een beter proces van vergunningverlening voor bedrijven in de Rotterdamse haven. De aanvragers en hun (milieu)adviesbureaus hebben een essentiële rol in de kwaliteit van de aanvraag en daarmee de snelheid van het proces.

Daarom organiseren DCMR, gemeente Rotterdam, Veiligheidsregio Rijnmond en Havenbedrijf Rotterdam op 15 november de bijeenkomst “Beter vergunning verlenen: zo gaan we dat doen!”. De DCMR presenteert dan welke stappen de dienst samen met de gemeente Rotterdam en de VRR gaat zetten om het vergunningverleningsproces verder te verbeteren. Vervolgens gaan we samen met u tijdens de kennissessies in op drie complexe onderwerpen die met enige regelmaat tot vertraging leiden bij vergunningprocedures. We gaan daarbij aan de slag met concrete voorbeelden. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor adviseurs en adviesbureaus die bedrijven ondersteunen bij de aanvraag van Wabo-vergunningen. De bijeenkomst wordt gehouden op 15 november om 12:30 uur bij de DCMR in Schiedam (direct naast station Schiedam). Het programma vindt u onder deze link.

U kunt zich aanmelden via REGIE-Secretariaat@dcmr.nl. Geef dan ook aan welke workshop u wilt volgen in elke ronde (zie bijlage). U kunt deelnemen aan twee van de drie kennissessies. We proberen waar mogelijk deze voorkeur te volgen.

Foto: rawpixel via Unsplash