DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Melden van geluidoverlast vliegtuigen vanaf vandaag gemakkelijker

Nieuwsbericht Meerdere wijken

Laatst gewijzigd

Een geheel vernieuwde flight tracker beschikbaar, ook voor mobiele apparaten.

Met het monitoringssysteem RANOMOS meten wij op 6 locaties rondom Rotterdam The Hague Airport geluidsniveaus. Inzicht in deze metingen en informatie over vliegtuigen in de omgeving waren al realtime beschikbaar op de flight tracker. Deze website is inmiddels compleet vernieuwd en werkt nu ook op mobiele apparaten.

Rondom de luchthaven Rotterdam The Hague Airport meet de DCMR met het monitoringsysteem RANOMOS continue geluidniveaus op 6 permanente locaties. Inzicht in deze metingen en informatie over vliegtuigen in de omgeving waren al realtime beschikbaar op de flight tracker. De website maakte nog gebruik van Adobe Flash Player waardoor de toegankelijkheid steeds verder af nam. Vanaf vandaag is de website totaal vernieuwd en nu ook geschikt gemaakt voor gebruik met mobiele apparaten.

Zelf de veroorzaker aanwijzen

Wist u dat u met de flight tracker direct kan zien welk toestel geluidoverlast bij u veroorzaakte? En dat u een melding kunt maken over dit toestel door erop te klikken? Op de mobiele versie klikt u na het aanwijzen van het toestel op de knop met de envelop. Op de desktop klikt u de menuknop aan de linkerkant en vervolgens voor "klacht indienen".

Bekijk de nieuwe flight tracker.