DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Aangepaste vergunning SUEZ ter inzage

Nieuwsbericht Meerdere wijken

Laatst gewijzigd

Om het vliegenprobleem op Heijplaat aan te pakken is er een aangepaste versie gemaakt van de vergunning voor SUEZ / Sita Recycling Services Zuid B.V. In deze vergunning staat specifiek en concreet aangegeven wat SUEZ dient te doen om de ontwikkeling en verspreiding van vliegen zo veel mogelijk te voorkomen, tijdens de verwerking van plastic en metalen verpakkingen en drankkartons.

Bezwaar of opmerkingen indienen alleen met zienswijze
Deze aangepaste vergunning is verstuurd aan het Vliegenteam van belangenorganisatie WIJplaat en zal vanaf 24 november 2020 tot en met 4 januari 2021 ter inzage liggen. Tijdens deze periode kan iedereen bezwaar indienen, opmerkingen maken of aanvullingen voorstellen. Dit wordt een ‘zienswijze’ genoemd. Na het verwerken van de ingediende zienswijzen wordt de definitieve vergunning gepubliceerd.

Aangepaste vergunning inzien op locatie
De aangepaste vergunning kan worden ingezien op de volgende locaties:

  • Bibliotheek Rotterdam, 5e etage, Hoogstraat 110 in Rotterdam;
  • Gemeente Albrandswaard, Hofhoek 5 in Poortugaal, na telefonische afspraak;
  • DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam

Vanwege de maatregelen rondom de Coronavirus-crisis kunnen de stukken bij de DCMR Milieudienst Rijnmond alleen op afspraak en uitsluitend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur worden ingezien aan de Parallelweg 1, 3112 NA Schiedam. Afspraken kunt u maken door het sturen van een e-mail aan info@dcmr.nl of te bellen naar telefoonnummer 010 – 246 80 00.

Meer informatie over het indienen van een zienswijze is hier te vinden.