DCMR Milieudienst RijnmondMenuNaar de tekstMenu sluiten
Milieumelding? Bel 0888 333 555

Milieuoverlast

We nemen overlastmeldingen aan, zoeken de oorzaak en nemen maatregelen om de overlast te beƫindigen.

Met milieumeldingen over een bedrijf in het Rijnmondgebied of op Goeree-Overflakkee, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze meldkamer.

Publicaties

Milieumeldingen in 2018

Jaarlijks brengen we een overzicht uit van het aantal milieumeldingen dat binnenkwam bij onze meldkamer. In deze uitgave lichten we de aantallen van 2018 uit.

Milieumeldingen in 2017

Jaarlijks brengen we een overzicht uit van het aantal milieumeldingen dat binnenkwam bij onze meldkamer. In deze uitgave lichten we de aantallen van 2017 uit.

Nieuwsberichten

Geluidsmetingen tijdens Toffler Festival

Rotterdam-Noord

Zaterdag 19 mei vindt het Toffler Festival plaats in het Rotterdamse Roel Langerakpark van 12.00 - 23.00 uur. Wij zijn erbij om het geluid te monitoren en te meten.

Blog: het dak op!

Rotterdam

Charlotte blogt over haar afwisselende baan als inspecteur. Dit keer meet ze licht in het centrum van Rotterdam op grote hoogte.

Bezoek leden Klankbordgroep Rozenburg aan DCMR

Rozenburg

Donderdag 22 maart bezochten Loek Jansen en Joop Mookhoek uit Rozenburg de DCMR. Aanleiding was de toekomst van de geluidmast in Rozenburg. Ook wilden Loek en Joop meer weten over de meldkamer en het luchtmeetnet. Het bezoek was een wederzijds genoegen.

Ruim 30.000 milieumeldingen in 2016

Provincie Zuid-Holland

In 2016 ontvingen we 30.200 meldingen van bewoners over stank, geluid en stof. Vergeleken met het aantal klachten uit 2015 is dat een toename van 7.133 klachten.